Home | Onderhoud-Milieu

Onderhoud

Superfloor Betonvloer foto 1 Superfloor Betonvloer foto 2 Superfloor Betonvloer foto 3 Superfloor Betonvloer foto 4

 

Door een betonvloer te polijsten tot een Superfloor®, wordt deze geheel zonder chemicaliën veredeld. Een vloeroppervlakte dat volgens het Superfloor® concept is afgewerkt reinigt heel eenvoudig. Schrobmachine, pets en water zijn de enige reinigingsmiddelen die nodig. Daarmee worden vloeren, milieu en personeel ontzien. Het belangrijkste om de glans van de vloeroppervlakte te bewaren zijn de juiste reinigingsmiddelen en methoden. Onjuist reinigen kan leiden tot beschadiging van de glanslaag, hierdoor wordt de vloer mat. Dit geldt zowel voor sterk basisch als zure reinigingsmiddelen.

De lage onderhoudskosten dragen vervolgens bij aan een financieel voordeel. Aangezien de Superfloor® methode ervoor zorgt dat de vloer geen rubberafzettingen bindt, is een industriële ruimte met heftruck verkeer eenvoudig in onderhoud, zonder lelijke en lastige bandensporen.

Milieu

Het milieu en de belasting op het milieu zijn actuele onderwerpen die een belangrijke rol spelen bij de keuze van materiaal. Beton is een natuurlijk materiaal, sterk, betrouwbaar, voordelig, duurzaam, milieuvriendelijk en het heeft vele voordelen vanuit milieu overweging. Door een betonvloer volgens Superfloor® te polijsten wordt deze geheel zonder milieubelastende chemicaliën veredeld. Uw betonvloer heeft geen laagje nodig en kan vervolgens met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen worden onderhouden. Het gebruik van een schrobmachine met pets wordt aanbevolen.

Bekijk onze actuele realisaties op www.art-reno.nl

 

Relevante onderdelen: vloeren diamantslijpen , egaliseren van vloeren, vlakslijpen vloer, slijpen betonvloeren, polijsten beton-vloeren, milieuvriendelijke winkelvloeren

Art & Reno | Draaiboom 84 - 2360 Oud-Turnhout | Webdesign: Robarov | Sitemap | Privacybeleid | Algemene voorwaarden